A cellulit kialakulásának főbb okai között szerepel a helytelen táplálkozás, a kevés folyadék  bevitel, a sok cukor, szénhidrát fogyasztás. Nem életkor és testalkat-függő, húszas évei elején járó vékony lányok is ugyanúgy szenvednek tőle, mint az érettebb korú teltebb hölgyek.

A kezelés mindenki részére ajánlott, aki szeretné a narancsbőrt elkerülni, vagy már a meglévőt eltüntetni. Minél korábban elkezdesz harcolni ellene, annál könnyebben és gyorsabban szabadulsz meg tőle.

Egy alkalom is hatásos?

Egy alkalom után is látszik a bőr változása, javul a feszessége, simává válik. A súly felesleggel küzdők egy alkalom után is vékonyodhatnak 1 cm-t a kezelt területről.

A tartós változás legalább 6 alkalommal érhető el. 

A legtöbben már akkor jönnek erre a kezelésre, amikor már tényleg jócskán van narancsbőr akár több területen is (a kritikus helyeken, comb, csípő, has, derék). Ezért a leghatásosabb, ha valaki egy kúrát, vagyis legalább 10-12 alkalmat csinál végig, heti 1, 2 alkalmas rendszerességgel vagy minden másnap. Így az eredmény szemmel látható és tapintható lesz, valamint a fogyás is centiméterekben is mérhető.

6 alkalom után 2-4 cm méret csökkenés érhető el.
10-12 alkalom után 4-6 cm méret csökkenés érhető el.

Kétféle kezelés választható:

1.Csomag – időtartama 45 perc/ alkalom
Köpölyözés
Masszázs
6 alkalmas bérlet: 30.000 Ft
12 alkalmas bérlet: 55.000 Ft

 


Foglalj könnyen