Holistic pulsing, egy alternatív blokkoldó energetikai kezelés, ami tágabb értelemben meríti ki a masszázs fogalmát, amire mindannyiunk asszociál ezt a szót hallván.
Gyengéd, és pulzáló, egész testes fogások jellemzik. Használható önálló és kiegészítő terápiaként is, mindkét módon jelentős eredményeket lehet elérni. A maradandó gyógyulás csak akkor következhet be, ha a TEST-SZELLEM-LÉLEK hármasa, együttesen van kezelve, csak így érhető el fejlődés, előbbre lépés, béke, harmónia, egyensúlyt.

A Holistic Pulsing a sejtemlékezetre támaszkodva dolgozik. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a tudattalanunk egy végtelen merevlemez, amin megszámlálhatatlan adat van elmentve fogantatásunktól kezdve, végig kísérve minket az anyaméhben, az összes emlékünk, amiket már elfelejtettünk, minden gondolatunk, traumánk, fájdalmunk, érzésünk, minden, de minden ott van szépen ezen a floopyn. A sejtemlékezetet különféle technikákkal működésbe lehet hozni, beindításával pedig feldolgozhatók a traumák, blokkok, fájdalmak. A kezelés alatti ringató és pulzáló mozgások hatására, elő lehet hívni azokat az emlékeket és a hozzájuk kapcsolódó érzést és a miattuk rosszul rögzült programokat, amik miatt kevesebbnek érezzük magunkat, nem boldogulunk, kishitűek vagyunk, vagy betegségeket kreálunk.

A sejtemlékezet lényünk belső bölcsessége, általa összhangba kerülhetünk Felsőbb Énünkkel, újra megtalálhatjuk őt, vele vagyunk képesek döntéseket hozni, vele merünk nekivágni dolgoknak, amik eddig bizonytalansággal és „én ezt nem tudom megcsinálni, nem vagyok elég jó, nem vagyok szerethető” érzésekkel töltöttek el.  Minden sejtünk tárolja az egész életünket, gyermekkorban ez a kapcsolat a Felsőbb-Énnel természetes, sok gyermek fel tudja idézni az anyaméhben történteket is, de az idő előre haladtával, különböző befolyások hatására elveszítjük ezt a tudást (nevelés, társadalmi elvárások, bigott nézetek, stb.). Helyette csak egy érzés marad, hogy valami nincs rendben, vagy mintha valami súgna belülről, ha elakadunk, de általában a kényelmesebb utat választjuk. Szépen letoljuk ezt az érzést, mindent megpróbálunk racionálisan megmagyarázni,( pl. betegségeket ) és nem kívánunk foglalkozni vele, idő, pénzhiány és száz egyéb kifogással magunkat győzködve, hogy ez így van rendjén: ”nekem ennyi jár, ezt érdemlem, nekem nem lehet jobb”. Bár a mozgatórugó inkább a félelem a változástól, jelentsen ez bármilyen pozitívat is. A jót sem tudjuk könnyen feldolgozni, sőt úgy érezzük, meg sem érdemeljük, de még azt sem tudjuk, miért érezzük így. Sokan inkább kétségbeesetten próbálunk elmenekülni a való világból vagy szenvedésbe, vagy betegségbe, csakhogy ne kelljen szembenézni a saját félelmeinkkel. Ehelyett felületi kezeléseket veszünk csak igénybe, ami a testet kívánja gyógyítani.

Való igaz, az orvostudomány robbanásszerű fejlődésével manapság már rengeteg minden gyógyítható. Látszólag. Ha nem akarunk benézni az adott betegség lelki hátterébe és nem ezt az okot szüntetjük meg, a betegség egy gyógyult testi állapot után máshol fogja felütni a fejét. Az alternatív terápiák, legyen az bármelyik, nem diagnosztizálhat, nem tudják és nem is kívánják helyettesíteni az orvoslást, de mindenképpen javallottak, hisz, ahogy említettem csak a test gyógyítása nem hozza meg a maradandó gyógyulást.

A Holistic Pulsing az egész rendszert TESTET-LELKET-SZELLEMET kívánja összhangba, egységbe hozni, és akkor indulhat be a valódi gyógyulás folyamata.

A Holistic Pulsing lehetőséget nyit egy öngyógyító folyamat beindítására, amely a sejtszintű emlékezet segítségével megtalálja a blokkokat, kódolt, régi viselkedésmintákat, téves berögződéseket egészen magzati kortól a jelenig és oldja azokat. Az életünk így érthetőbbé, teljesebbé, egyszerűbbé válik. A kezelő csak a lehetőséget adja meg a kezeléssel a felismerésekre, képi élményekre, tulajdonképpen egy utazásra önmagunkba, önmagunkkal.

A teljes kezelés időtartama 45 perc, háton fekve zokni, vagy harisnya nélkül történik, kellemes, puha takaró alatt, azt az állapotot kívánja előidézni, mikor babakorunkban álomba ringattak, ugyanaz a félelem nélküli, biztonságos állapot, ahol a legszebb tisztulási folyamatok megtörténhetnek. Előtte és utána lehetőség van az átélt élmények, érzetek, érzések, felismerések megbeszélésére.


Foglalj könnyen