Svédmasszázs

A klasszikus svéd masszázs a legszélesebb körben ismert, alkalmazott és kedvelt masszázsok egyike. ​A svéd masszázs az alapja a gyógy és a spotmasszázsnak is. A masszázst ruhátlan felületen, olaj, vagy krém segítséggel végezzük, az épp nem kezelt felületeket takarással tartjuk melegen. Egyes keleti masszázsfajtáktól eltérően a közvetlen, fiziológiai hatásokra épül, ám a személyes törődés érzése a lélekre is jó hatást gyakorol. Fájdalomcsillapító és lazító, relaxáló és revitalizáló. A technikája és alapfogásai öt csoportba sorolhatók: simítások, dörzsölések, gyúrások, vibrálások, kellemes ütögetések. Hatására megszűnnek a fájdalmas izomcsomók, feloldódnak a letapadások, fokozódik a vérkeringés, a nyirokkeringés, az anyagcsere, csökken a fáradtságérzés, megszabadulunk az elhalt hámrétegtől.  A svéd masszázs minden egészséges embernek ajánlott rendszeresen, sportolás után, ha fáj bármely testrésze, vagy ha csak kikapcsolódni, feltöltődni szeretne.

Shiatsu masszázs

A SHIATSU japán szó, ujjnyomást jelent.  Elnevezése magára az alaptechnikára utal, a kezelés alatti  leggyakrabban használt érintés forma. A SHIATSU egy energetikai kezelés, amely a bennünk lévő életerő és az életenergia harmonizálására szolgál. A hagyományos kínai gyógyászat adja az alapját, mely az ugynevezett „ Csí”-az éltető energia áramlását feltételezi az emberi testben. Testi-lelki működésünk, gondolataink hátterében ennek az energiának az áramlása húzódik meg.

Metamorf masszázs

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. A metamorf masszázs lényegében csak tágabb értelemben vett masszázs. Valójában egy olyan speciális technika, érintés terápia, amely a hétköznapokban, életkedvben, belső harmónia megtalálásában segíthet és hozhat javulást az életszemléletben és életminőségben. Hogy mire való és hogy is működik máris kifejtem.

Holistic Pulsing

Holistic pulsing, egy alternatív blokkoldó energetikai kezelés, ami tágabb értelemben meríti ki a masszázs fogalmát, amire mindannyiunk asszociál ezt a szót hallván. Gyengéd, és pulzáló, egész testes fogások jellemzik. Használható önálló és kiegészítő terápiaként is, mindkét módon jelentős eredményeket lehet elérni.

SI Gerincterápia

SI Gerincterápia

A kezelés alappillére, a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízületet (SI ízület) kimozgatására épül, aminek hatására feloldódik az ízületben keletkezett feszültség,s ez által csökken vagy teljesen megszüntethető a derékfájás. A teljesen fájdalommentes módszert Japánban fejlesztették ki, kimondottan  gerinc és mozgásszervi problémák enyhítésére.

Bowen technika

A Bowen, mint alternatív gyógymód több szegmensből épül fel. A kliensek nagy része elsősorban valamely vázrendszeri tünettel érkezik de a módszer nem csak, és nem kifejezetten ezen problémák kezelésére szolgál. Hatáskörének ez csupán egy szelete.

Hatásai között meg kell említeni a központi idegrendszerre gyakorolt érdekesen mély effektusát , valamint az izom-ideg, ezenkívül érző- és motoros funkciókra, vegetatív idegrendszeri működésekre gyakorolt kedvező hatásait is. A Bowen technika izmokon, valamint kötőszöveteken alkalmazott dinamikus módszer, finom stimulációi segítik a test öngyógyító folyamatainak beindítását.

Lomi-Lomi Hawaii érintése

Lomi-Lomi Hawaii érintése

Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel van megérintve. Hosszú, elnyújtott mozdulatok, alkarral, csuklóval, ami olyan érzetet kelt, mintha a tenger hullámaival áramolnánk, hisz nem bontja részekre a testet, egy időben van érintve az alsó és felső test,mindezt lágy hawaii dallamok kísérik. Teljesen kikapcsol, tisztábban hallható a belső hangunk, közelebb kerülünk valódi lényünkhöz, átélhetjük a jelen pillanatot és újból szabadon áramlik az Élet.

 

Cellulit masszázs

Cellulit masszázs

A kezelés mindenki részére ajánlott, aki szeretné a narancsbőrt elkerülni, vagy már a meglévőt eltüntetni. Minél korábban elkezdesz harcolni ellene, annál könnyebben és gyorsabban szabadulsz meg tőle.

6 alkalom után 2-4 cm méret csökkenés érhető el.
10-12 alkalom után 4-6 cm méret csökkenés érhető el.

Mélyszöveti masszázs

Mélyszöveti masszázs

A mélyszövet masszázs  a feszült izmok oldásában, ellazításában segít, fogásai az izom és kötőszövet mélyebb rétegeit célozzák.  A speciális masszázs mélyen átdolgozza az izmokat, ezzel elősegítve a gyors regenerációt és a salakanyagok távozását a szövetekből. A kezelés hatását bő folyadék pótlással lehet serkenteni ami egyúttal a felszabadult toxinoktól is megszabadítja a szervezetet..